Korlaar en Heinen Administraties B.V.


Bezoekadres:

Rikkert Jacobsstraat 14a
3752 EC  Bunschoten-Spakenburg

Postadres:

Postbus 126
3750 GC  Bunschoten-Spakenburg

Telefoon:

033-2987800

Fax:

033-2987787

Email:

info@korlaarheinen.nl

 

 

 

 

Diensten
 
Korlaar en Heinen Administraties B.V. is een kantoor voor administratieve dienstverlening, fiscale zaken en bedrijfs- en ondernemingsadviezen, waar veel aandacht aan kwaliteit en service wordt gegeven. Het aanbod van diensten is zo breed mogelijk. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:
 
Financiële administratie: het verzorgen van uw gehele financiële administratie tot en met het samenstellen van de jaarrekening van uw bedrijf.
 
Fiscale aangiften: verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapbelasting en dividendbelasting en de daarmee samenhangende correspondentie.
 
Salarisadministratie: verzorgen van de gehele salarisadministratie van arbeidscontracten tot en met de loonstrook van uw werknemers.
 
Publicatiestukken: verzorgen en deponeren van jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.
 
Bedrijfsadviezen: het verstrekken van gevraagde, maar ook ongevraagde adviezen inzake wijzigingen in de ondernemersvorm, personeelszaken, aanvragen van subsidies enz.
 
Detachering: Ook worden werkzaamheden verricht onder detachering. Uw bedrijf is niet groot genoeg om een personeelslid aan te nemen voor de gehele financiële administratie en voor u is het altijd een sluitpost, dan kunt u aan deze mogelijkheid denken.
 
Het zal duidelijk zijn dat bij een zichzelf respecterend dienstverlenend kantoor de diensten van een kwaliteitsnetwerk van adviseurs onmisbaar zijn. Hier wordt door het management zorgvuldig aandacht aan gegeven.
 
Gezien het bovenstaande is het haast vanzelfsprekend dat de te verlenen service hoog in het vaandel staat bij Korlaar en Heinen Administraties B.V. Daar heeft het kantoor zich dan ook op toegelegd en inmiddels een naam hoog te houden.